Poliţiştii din Bicaz au deschis o anchetă după ce, săptămână trecută, o dansatoare plătită să facă show într-un club din Bicaz a ajuns complet dezbrăcată în faţa a zeci de minori.

Potrivit unui comunicat al Poliției, un tânăr de 21 ani este anchetat penal pentru organizarea evenimentului respectiv.

Articolul continua dupa recomandari

Fapta pentru care este cercetat organizatorul este ultraj contra bunelor moravuri.

'Poliţiştii Secţiei 12 Bicaz s-au sesizat cu privire la faptul că în noaptea de 12/13 mai 2018, în incinta unui local frecventat de tineri din Tarcău au fost desfăşurate acte de exhibiţionism şi s-au mimat acte de natură sexuală, fapte ce derivă din materialele foto şi video apărute în mass-media.

Întrucât faptele menţionate s-au petrecut într-un spaţiu public, poliţiştii au demarat cercetările asupra organizatorului localului, un tânăr de 21 de ani, din Bicaz', a declarat, vineri, agentul şef Robert Costan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Ancheta poliţiştilor din Bicaz vine după ce pe reţelele de socializare a apărut un film în care o tânără, îmbrăcată iniţial în poliţistă, se dezbracă în timp ce dansează într-o discotecă, în faţa unor liceeni.

În final, tânăra a rămas goală şi a mimat acte sexuale cu o parte dintre minori.

Dacă va fi găsit vinovat de ultraj contra bunelor moravuri, organizatorul evenimentului riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Sursa: Agerpres