Ca să economisească timp pe care să-l dedice celor doi copii, familia Oltean din Târgu Mureş apelează la o firmă de curăţenie. Şi o face în fiecare săptămână, nu doar în prag de sărbători.

Oamenii locuiesc într-o vilă cu patru dormitoare, trei băi, bucătărie şi un living.

Articolul continua dupa recomandari

Alexandra Oltean, 31 de ani: Îmi place că sunt dedicaţi şi tratează suprafeţele în mod mai atent decât aş face eu, o marmură implică anumite tratamente, un mozaic la bucătarie, alt produs de curatenie, o piatra naturala cum e granitul de la semineu, un parchet.

Faptul că firma vine cu propriile produse de curăţenie constituie un alt avantaj. Pentru că aşa, cei doi soţi nu mai sunt obligaţi să ducă covoarele la curăţătorie.

Ciprian Oltean: Le-aş lua, aş plăti o grămadă de bani pe ele şi nu ştiu în cât timp le-aş folosi, poate de câteva ori.

Kovacs Istvan, administrator firmă de curăţenie: De la A la Z noi o să ne apucăm de toate procesele pe care în mod normal clientul ar face acasă singur.

În această perioadă, telefoanele firmelor de curăţenie nu se opresc din sunat.

Kovacs Istvan, administrator firmă de curăţenie: Putem spune că în perioada aceasta suntem chiar şi suprasolicitaţi deoarece toate programările au depăşit programul normal de lucru.

Preţurile diferă în funcţie de suprafaţă şi de cerinţele clienţilor. Pentru acest serviciu plătiţi între 100 şi 500 de lei.