Cristian Boureanu şi iubita lui, Laura, au ajuns la judecată. Au fost împreună în noaptea scandalului din trafic şi tot împreună au mers în faţa judecătorilor. Omul de afaceri i-a promis iubitei sale că va fi mai calm şi i-a dăruit şi un inel.

Cristian Boureanu şi iubita lui, Laura, au venit astăzi de mână la Judecătoria Sector 1. Tânăra abia şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a postat o fotografie din care reieşea că a primit un inel cu diamant.

Articolul continua dupa recomandari

La cei 21 de ani, Laura a primit în dar multe flori şi cadouri. Chiar dacă nu a cerut-o în căsătorie, iubitul a ţinut să-i arate cât de mult apreciază că îi este alături în ciuda situaţiilor deloc plăcute. Pentru că ar fi încercat să îl protejeze, Laura este şi ea judecată, pentru mărturie mincinoasă dată în faţa procurorilor.

Încă din perioada în care în care a stat după gratii, Cristian Boureanu i-ar fi promis iubitei că va fi mai cuminte de acum înainte.

Cristian Boureanu este cercetat sub control judicar după ce, în urmă cu cinci luni, când se întorcea de la o petrecere, a lovit un poliţist. Magistraţii vor hotărî dacă menţin sau nu această măsură preventivă.