Tânăra de 33 de ani, reținută vineri de polițiștii din Botoșani, este acuzată că și-a ucis în bătaie iubitul, după ce acesta ar fi prins-o cu un alt bărbat în apartamentul pe care îl avea închiriat în oraș.

Tânăra de 33 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă, după ce un bărbat a fost găsit mort în apartamentul ei din Botoșani.

Articolul continua dupa recomandari

O tanara si-a ucis in bataie iubitul, dupa ce acesta a prins-o cu un alt barbatVezi 2 imagini în Galerie

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 40 de ani a decedat din cauza rănilor suferite la cap.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, aceasta a sunat la 112, în noaptea de joi spre vineri, şi ar fi încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, anunţând că bărbatul a venit bătut în apartamentul ei din Botoşani.

Se pare însă că femeia l-ar fi bătut pe iubitul ei cu pumnii, picioarele şi obiecte de bucătărie, după ce acesta a găsit-o în casă cu un alt bărbat.

"Am fost solicitați pentru o persoană în stop cardio-respirator. La locul evenimentului, victima a fost găsită cu multiple traumatisme faciale. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată", a declarat Liviu Stan, medic ambulanță.