Mii de tineri veniţi din toată lumea s-au distrat aseară la prima petrecere de la malul mării. Răsăritul i-a prins pe plajă, însă mulţi au continuat să se distreze şi astăzi, fără să mai treacă prin camerele de hotel. Oricum, doar cei foarte norocoşi au mai găsit cazare lângă locul de distracţie.

Deşi soarele a mângâiat astăzi litoralul Mării Negre, tinerii ajunşi la Mamaia nu s-au atins de şezlonguri, ci au dansat ore întregi lângă valuri.

Articolul continua dupa recomandari

Petrecerea a început încă de aseară. 

Turiştii veniţi din toate colţurile lumii au stat la coadă minute în şir ca să prindă un loc în cele şapte corturi de la festivalul Sunwaves. Obişnuiţi cu ei, organizatorii i-au întâmpinat cu mesaje bilingve. 

Cei organizaţi şi-au rezervat camerele de iarna trecută şi nu au avut surprize neplăcute. În schimb, cei care au sperat la o ofertă de ultim moment au găsit camere doar la privaţi, departe de zona cluburilor.

Pentru hotelurile de lux, petrecăreţii au dat ceva mai mulţi bani, dar pentru mai multă distracţie. Şi mai multe servicii: piscină interioară, duşuri emoţionale, saună şi aerobic. 

Preţurile pentru camerele din hoteluri au plecat de la 199 de euro pe noapte pe camera pentru 2 persoane, cu micul dejun si pranzul inclus. 

Cu toate acestea, nici hotelurile de lux nu mai au camere libere pentru minivacanţă.