O supermasina cu 750 de cai putere. Un nou Batmobil sau un OZN au spus unii care cred ca italienii au mers prea departe in materie de design. Cert este ca Veneno face spectacol prin simpla aparitie. Si oamenii s-au inghesuit s-o vada, cat mai au ocazia.

Articolul continua dupa recomandari

Se vor produce doar trei bucati. Cate una pentru fiecare culoare din steagul Italiei: rosu, alb si verde. Si este probabil cel mai scump tricolor construit vreodata: 9 milioane de euro - trei pentru fiecare masina. Ametitor pentru multi, un deliciu pentru cativa norocosi.

Lui Ion Tiriac i-a luat insa ochii un stand de tunning. Recunoaste ca a batut drumul pana la Geneva din placere. “Eu n-am nimic cu masinile. Nu stiu sa vand. Numai stiu sa cumpar. Acum atatea am incat fiul meu m-a dat afara din casa. Adica nu imi mai da nici pensie, nici nimic, pentru ca am cumparat prea multe”, a spus Ion Tiriac.

Si cand sunt deja prea multe, ce conteaza una in plus? Mai ales cand masina pare ca-si va lua in orice moment zborul. Pagani Huayra ar putea fi o tinta pentru omul de afaceri. Este construita individual pentru fiecare client in parte, pana la cel mai mic detaliu sau cea mai mare fita.

Un fel de puzzle care dureaza uneori jumatate de an si se finalizeaza cu o masina de peste un milion de euro. Se poate, insa, si mai scump. Bugatti Veyron Vitesse costa dublu.

Dar nu putin sunt cei care cedeaza placerii. Doar vorbim despre 1200 de cai. Unul mai. frumos ca altul.