Când spui Suceava, primul gând îţi fuge la mănăstiri şi peisaje de poveste.dar puţini ştiu că tot aici este şi cea mai lungă tiroliană din România. Se află în Pasul Palma, în comuna Suceviţa, şi are 1100 de metri lungime. Şi dacă datele tehnice nu vă impresionează, imaginaţi-vă că priveliştea oferită şi senzaţiile unice nu se compară cu nimic din ce aţi trăit până acum.

O cursă la 100 de metri înălţime, la o viteză care poate ajunge la 100 de kilometri pe oră. Dar cine are timp de cifre, când peisajul care se deschide în faţa ochilor este unic.

Articolul continua dupa recomandari

Tiroliana din comuna Suceviţa are 1100 de metri lungime, iar iubitorii de adrenalină pot alege una dintre cele două metode de a aluneca pe ea: cea clasică şi spiderman, o tehnică prin care simt pur şi simplu că planează deasupra pădurii.

IOAN CUREA, administrator instalaţie tiroliană: Tariful este 50 de lei si include si transportul inapoi la baza, echipament si instructaj complet.

Au acces copiii peste 7 ani şi cu minim 20 de kilograme. În cazul adulţilor, singura condiţie este să aibă curaj. În plus, odată încercată, tiroliana dă sigur dependenţă.

IOAN CUREA, administrator instalaţie tiroliană: Am avut si un client din Marea Britanie, de 86 de ani.

Zona oferă însă mai mult decât senzaţiile tari pe tiroliană. Turiştii care ajung aici pot petrece mai multe zile de relaxare şi reculegere, pot vizita Mănăstirile Suceviţa, Moldovița, Voroneț sau Mănăstirea Humorului, şi se pot bucura de preparatele tradiţionale bucovinene.

O noapte de cazare într-o camera dubla costa între 200 şi 300 de lei. In pret este inclus si micul dejun.