Femeia a scăpat cu viaţă, însă este grav rănită şi se află acum la spital. Mai mulţi poliţişti şi criminalişti au fost mobilizaţi în zonă. Motivul din spatele atacului este deocamdată neclar. Vecinii spun, însă, că ar fi auzit scandal din locuinţa lor.

Incidentul a avut loc după lăsarea întunericului. Vecinii spun că femeia ar fi inchis-o pe copilă în casă, iar fetiţa s-a supărat ca nu poate ieşi afară. Cele două au început să se certe. S-a iscat un adevărat scandal, iar copila şi-ar fi iesit din minţi. Şi într-un moment de furie, şi-ar fi atacat bunica.

Articolul continua dupa recomandari

Ceea ce spun martorii nu a fost însă, deocamdată, confirmat de autorităţi. Cert este că oamenii au sunat la 112. Imediat o echipă formată din poliţişti, criminalişti şi medici a ajuns la apartament. Femeia, în vârsta de 65 de ani, a fost tansportată la spital şi se află internată la secţia de terapie intensivă.

Are răni grave, dar este în stare stabilă. Acum, anchetatorii încearcă să pună cap la cap toate datele şi să stabilească ce a determinat-o pe copilă să recurgă la acest gest.