Locuitorii se plâng de faptul că sunt nevoiţi să circule zilnic în condiţii de Ev Mediu. Complexul rezidenţial se află la câţiva paşi de centrul oraşului. 

Strada Vasile Stoica din Cluj-Napoca ar trebui să fie una dintre cele mai prezentabile drumuri din cartierul Zorilor. În realitate este doar o uliţă printre case de lux, plină de gropi şi noroi. Ca să intre în curţi, oamenii dau zilnic testul nervilor.

Articolul continua dupa recomandari

Localnicii au facut zeci de demersuri către primărie. Spun însă că edilii nu vor să preia străzile în responsabilitatea lor, pentru că sunt foarte costisitoare. Iar ei, ca proprietari, nu au dreptul să le asfalteze.

Localnică: Primăria nu ne-a dat voie să le închidem, pentru că sunt străzi de patru metri pe care nu pot intra maşinile de pompieri.

Localnică: Şi taxiurile mi-au spus că refuză să preia comenzi din cauză că e foarte rău şi se murdăresc

Primăria spune că ar exista o soluţie.

Iulia Perşa, şef birou mass media, primărie: Oamenii care locuiesc pe acea stradă, pot să facă donaţie către primărie pentru trecerea acestei străzi din domeniul privat în domeniul public al primăriei.

O solicitare care, după cum spun oamenii, a fost făcută deja. Până se va găsi o soluţie, locuitorii cartierului din centrul oraşului sunt nevoiţi să circule pe uliţele de pământ.