Un grav accident a avut loc în Argeş, la Mioarele, după ce un cal mânat la galop a distrus căruţa în care se aflau 4 persoane.  

Toţi ocupanţii căruţei au fost aruncaţi în şanţ, oamenii suferind multiple fracturi. Calul nu a suferit răni, însă a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul continua dupa recomandari

4 victime, 2 în stare gravă, după ce un cal mânat la galop s-a speriat şi a distrus căruţa

Poliţiştii informează că un bărbat de 45 de ani circula cu căruţa pe DJ 737. Alături de el se mai aflau soţia, Florentina, de 41 de ani, şi mama sa, Florica, de 68 de ani, precum şi Iuliana J., de 50 de ani, verişoara bărbatului, din aceeaşi localitate.

În timp ce coborau un drum în pantă ceva s-ar fi desprins de la atelaj şi ar fi lovit calul peste picioare. Calul s-a speriat şi a răsturnat căruţa în şanţ.

La locul evenimentului au intervenit ambulanţe, pompieri şi poliţişti, care au acordat primul ajutor celor patru victime şi le-au transportat la spital, informează ziarulargesul.ro

În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că o femeie avea fractură deschisă şi alte leziuni, un bărbat suferise fracturi costale şi multiple traumatisme, iar alte două femei scăpaseră cu răni uşoare.

A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.