IPJ Braşov a anunţat că patrulele de Poliţie din Braşov vor primi suportul câinilor poliţişti, pentru o mai bună prevenire şi combatere a faptelor antisociale.

Patrulele cu câini poliţişti vor acţiona pe străzile aglomerate, în parcuri sau zone unde se desfăşoare evenimente, sau lângă şcoli. 

Articolul continua dupa recomandari

Patrulele de Poliţie din Braşov au primit noi colegi

IPJ Braşov informează că, având în vedere prioritățile instituționale ale Poliției Române, relativ la vizibilitatea activităților de prevenire și combatere a faptelor antisociale, precum și preocuparea manifestată la nivelul structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, pentru descurajarea săvârșirii de fapte ilegale pe raza de competență, începând cu data de 9 septembrie a.c. polițiștii brașoveni efectuează activități de patrulare, la vedere, cu câinii de serviciu și vor acorda suport operativ efectivelor de poliție aflate în serviciu.

Patrulele mixte vor acționa prioritar pe străzile aglomerate, în parcuri, în zonele unde urmează să fie organizate evenimente cultural – distractive cu participare masivă de persoane, precum și în proximitatea unităților de învățământ.