Un impact puternic între un autoturism Dacia 1310 şi un BMW seria 3 a avut loc între Dorohoi şi Darabani, după ce şoferul BMW-ului nu ar fi dat prioritate într-o intersecţie, ieşind de pe un drum secundar.

În urma impactului, ambele maşini au fost avariate, însă autoturismul Dacia se prezintă destul de bine în urma impactului, având în vedere vârsta cel puţin onorabilă a maşinii.

Articolul continua dupa recomandari

BMW făcut praf de o Dacie 1310, la Botoşani

Un autoturism BMW a fost grav avariat, după ce şoferul maşinii nu s-a asigurat şi nici nu ar fi acordat prioritate unei Dacia 1310, intrând în coliziune frontală cu aceasta. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale importante, fără victime.

Un eveniment similar s-a întâmplat la Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, unde şoferul unui BMW şi-a distrus maşina lovind în spate o Dacia 1310, care nu are daune majore (Video).  Şoferul unui BMW şi-a pus mâinile în cap după ce a lovit în partea din spate o Dacia 1310. Bărbatul nu a fost atent la semafor şi nici la maşina din faţă, iar frâna pe care a pus-o nu l-a ajutat prea tare. BMW-ul a ieşit boţit destul de rău după impact, iar Dacia 1310 nu pare să fi înregistrat vreo daună majoră.