Un bebeluş de numai 4 luni a fost abandonat în doar câteva zile atât de tată, cât şi de mamă. Femeia, care fusese internată într-un centru maternal cu micuţul, şi-a părăsit copilaşul şi a plecat în lume cu tatăl copilului.

Bebeluşul şi mama fuseseră aduşi în urmă cu două zile într-un centru maternal din Hunedoara, dupa ce micuţul fusese furat apoi abandonat în braţele poliţiştilor de tatăl său, care a spus că nu poate să-l crească. În ziua următoare, mama copilului a plecat pur şi simplu din centrul maternal, cu tatăl copilului, amândoi lăsându-şi bebeluşul în voia sorţii.

Articolul continua dupa recomandari

Bebeluş abandonat în voia sorţii şi tată, şi de mamă

Vizitată de tatăl copilului în centrul maternal, unde fusese internată de autorităţi împreună cu bebeluşul de 4 luni, tânăra a plecat pur şi simplu cu bărbatul din centru, lăsând în urmă copilaşul. Niciunul din ei nu l-a vrut, femeia spunând ferm că nu vrea sa mai rămână şi chiar a semnat un document prin care renunţă la bebeluş, informează opiniatimisoarei.ro.

"A refuzat serviciile oferite in centrul maternal si a solicitat o masura de protectie pentru copilas", precizează şi purtătorul de cuvant al DGASPC Hunedoara.

Imediat, Protectia Copilului Hunedoara a început demersurile pentru ca bebelusul sa fie preluat de colegii lor de la Arad, judetul de provenienta al mamei, unde sa ajunga in grija unui asistent maternal profesionist.