Un bătrân din Ipoteşti, în vârstă de 93 de ani, şi-a pus capăt zilelor, fiind găsit în ştreang de fiul său. Bătrânul le-ar fi spus vecinilor de multe ori că nu mai suportă bătrâneţea.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să declare decesul.

Articolul continua dupa recomandari

Bătrân de 93 de ani găsit în ştreang de fiul său

Un bătrân în vârstă de 93 de ani a fost găsit în ştreang de fiul său, în Ipoteşti, judeţul Olt. El nu a lăsat un bilet de adio, însă vecinii spun că adesea l-au auzit vorbind că nu mai suportă bătrâneţea şi se gândeşte să-şi pună capăt zilelor, potrivit evenimentdeolt.ro

Fiul bătrânului şi-a descoperit tatăl în grădina locuinţei, spânzurat, într-un nuc.

"Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 93 de ani, din comuna Ipoteşti, a fost găsit spânzurat în grădina casei sale. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că pe cadavru nu sunt urme de violenţă, cu excepţia şanţului de flexiune din jurul gâtului, specific spânzurării. Moarte nu este suspectă, iar cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.