Au fost prinși cei cinci scandalagii care au atacat cu răngi şi bâte trei tineri, într-un bar din comuna Alunu, județul Vâlcea, în noaptea de 8 spre 9 iulie.

Cei cinci au fost reţinuți marţi de poliţişti într-un dosar în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Articolul continua dupa recomandari

"Astăzi, 10 iulie, în baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor cinci persoane care au provocat un scandal într-un bar din localitatea Alunu în noaptea de 8/9 iulie. Acestea au fost încarcerate în cadrul CRAP Vâlcea, urmând ca mâine să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu pentru luarea unei măsuri preventive", a precizat reprezentanta IPJ Vâlcea.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 8/9 iulie, după ce mai mulţi tineri s-au luat la bătaie, provocând pagube însemnate în localul respectiv.

Din imaginile suprinse de camerele de supraveghere, se vede cum scandalul începe pe terasa barului, fiind provocat de mai multe persoane de etnie romă.

Lucrurile degenerează şi, la un moment dat, deşi par că au plecat, scandalagii revin înarmaţi cu răngi şi bâte, forțează intrarea în bar şi lovesc trei tineri care, potrivit presei locale, sunt prieteni cu angajatele localului.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

La un moment dat, cei trei băieţi şi angajatele se închid într-o încăpere, moment iî care romii distrug camerele de supraveghere din bar şi de pe terasă şi lovesc cu bâtele tot ce prind în cale.