Venise în România pentru a învăţa. Nimeni nu şi-a închipuit că programul Erasmus îi va răpi viaţa. Studentul Ayberk Manci(20 de ani) a fost în clubul groazei, alături de un coleg de facultate

Arsurile adânci l-au răpit de lângă cei dragi după opt zile de agonie. Studentul turc, internat la Floreasca, în stare gravă încă din prima zi, a murit cu părinţii săi la căpătâi.

Tânărul venise la concert alături de un alt coleg de facultate, și el student Erasmus. Imanol Etxarri Galarza, în vârstă de 22 de ani.

"Studentul turc Ayberk M., rănit grav în tragedia care a avut loc acum o săptămână într-un club de noapte din România, nu a putut fi salvat, în pofida tuturor intervenţiilor medicale", scrie site-ul Habercinik.bâz, notând că bilanţul incendiului din Bucureşti a ajuns duminică dimineaţă la 44 de morţi.

Potrivit informaţiilor obţinute de presă turcă de la Ambasada Turciei în Bucureşti, Ayberk era student la Facultatea de Studii Economice a Universităţii din Izmir şi se afla în România prin Programul universitar Erasumus.

Recomandari