In traiectoria lui, autoturismul a rupt doi stalpi, a culcat la pamant alti doi pomi si a lovit si gardul unei gospodarii. Speriati de bubuitura, proprietarii, dar si cativa vecini, au iesit imediat in strada sa vada ce s-a intamplat.

Articolul continua dupa recomandari

Cel despre care s-a crezut initial ca e soferul masinii, un tanar in varsta de 28 de ani, a fost coborat cu grija din autospeciala trimisa la interventie. Chiar daca suferise rani foarte grave la nivelul capului, a ramas constient. Paramedicii de pe ambulanta l-au dus la Spitalul de Urgenta din Targoviste, unde medicii au reusit sa il stabilizeze.

Barbatul a fost transferat, apoi, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala. Soferul, un tanar in varsta de 24 de ani, a scapat cu rani mai usoare. Nu-si aminteste, insa, ce s-a intamplat.

Cei doi prieteni veneau din Ploiesti si se indreptau spre casa, in Targoviste. Pe drumul National 72, in dreptul localitatii dambovitene Sacuieni, soferul a scapat autoturismul de sub control si s-a rasturnat cu el intr-un sant. A avariat, inainte, si gardul unei gospodarii.

Soferul a ramas internat la Spitalul Judetean din Targoviste, unde medicii in tin sub atenta supraveghere.