La trei ani, a evadat împreună cu familia ei, dintr-o Românie măcinată de comunism. După o călătorie periculoasă pe Dunăre, a ajuns într-un lagăr din Serbia şi apoi în Canada. Este povestea de film a unei românce, care a devenit faimoasă în toată lumea. Artista Anca Pop a compus pentru Goran Bregovici şi i-a cucerit pe bogaţii Chinei, în showuri incendiare, în capitala plăcerilor interzise. 

Atmosfera se încinge, hainele dispar, iar artista se dezbracă de inhibiţii. Sunt doar câteva imagini din show-ul fierbinte susţinut de Anca Pop în Macao, acest Las Vegas al Asiei. 

Articolul continua dupa recomandari

Timp de trei luni şi jumătate, românca a destins milionarii veniţi să joace la cazino în oraşul păcatelor.  

Ea n-a jucat niciodată. Îşi ia senzaţiile tari din muzică. Ar urca pe scenă şi complet dezbrăcată. 

A apărut în revista cu iepuraşi şi chiar s-a lăsat filmată cu drona în timp ce se plimba goală pe plaja de la Corbu. În numele artei, spune ea.

Are o relaţie bună cu părinţii, alături de care a cunoscut greul. 

La 10 ani, s-a întors în România. 

Pe lângă muzică, Anca este pasionată şi de călătoriile spirituale. A căutat răspunsuri în India şi Thailanda şi a făcut ritualuri şamanice în Peru. În cea din urmă vacanţă, i-a luat şi pe ai ei. 

Mama ei are cancer la sân şi a ales tratamentele alternative. Cântăreaţa susţine că şamanii o ajută să se vindece. Motiv pentru care se vor întoarce din nou în junglă. 

Momentan, Anca Pop stă în apartamentul ei din Bucureşti, unde compune pentru un nou album.