Mega operaţiune a poliştilor în cazul unui bărbat din Botoşani, care a sunat la 112 să anunţe că a fost răpit şi sechestrat în casa unor vecini de-ai săi, prefăcându-se la telefon că este speriat şi în pericol imediat.

Autorităţile au demarat proceduri specifice în cadrul bărbatului, mai ales că acesta nu a mai răspuns la telefon după apel.

Articolul continua dupa recomandari

Un bărbat din Botoşani care se plictisea în spital a sunat la 112 ca să-şi bată joc de poliţişti

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Botoşani, a sunat la 112 să-şi bată joc de angajaţii serviciului de urgenţă pentru că se plictisea în spital şi n-avea ce să facă.

Astfel, s-a prefăcut că plânge şi a spus operatorului 112 că a fost răpit de vecini şi sechestrat într-o locuinţă din Zlătunoaia, după care nu a mai răspuns la telefon. Mai multe echipe au pornit în căutare, demarându-se imediat procedurile specifice de localizare şi intervenţie rapidă.

Pentru că în sistem, apelul nu venea de la Zlătunoaia ci de la Spitalul Judeţean "Mavromati" Botoşani, poliţiştii au mers să verifice şi acolo, descoperindu-l pe bărbat pe secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean.

El ar fi explicat că se plictisea în spital şi de aceea a sunat la 112, precizează gazetabt.ro.