Apelul cutremurător al unor tineri părinţi care ar face orice să o salveze pe Anastasia, fetiţa lor de doar 3 ani, a mişcat sute de oameni. Daniel şi Lavinia se luptă să găsească resursele pentru ca fiica lui să treacă cu bine peste o boală cumplită, după ce micuţa a fost operată pe creier.

Daniel Hancianu a postat un mesaj cutremurător pe facebook, cerând ajutorul oricui îl poate oferi: "Deja multi dintre voi ati aflat despre situatia prin care trec. As dori sa-mi gasesc cuvintele prin care sa va conving sa donati si sa dati share mai departe pe Facebook. Pentru noi, orice ajutor, cat de mic, conteaza enorm. Va multumesc!"

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul încearcă să găsească resurse financiare pentru tratamentul şi intervenţiile chirurgicale ale Anastasiei. O strângere de fonduri a fost demarată pe facebook: "Anastasia are 3 ani si 3 luni. Cancerul i-a acoperit toata emisfera stanga a creierului, dar ea e puternica si curajoasa. A trecut cu bine printr-o operatie cu riscuri mari si sanse aproape inexistente, iar acum are nevoie URGENTA de contributia ta. Anastasia are sansa sa se vindece - medicii din Israel au confirmat! Va rugam din suflet sa participati cu ORICE suma si sa distribuiti catre prieteni. Chiar daca diagnosticul crunt, cumplit, ne-a cutremurat, dorinta de viata si taria Anastasiei ne arata cata putere sta intr-un om mic si ne dau incredere sa speram. Orice suma conteaza enorm! Iti multumim din suflet!

Puteti face donatii si in contul deschis in lei RO74BTRL04601201967888XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Daniel Hancianu, tatal Anastasiei."

Şi Lavinia, mama Anastasiei, a făcut apel pentru ca micuţa ei să scape cu viaţă din greaua încercare prin care trece: "Nu putem descrie in cuvinte suferinta si durerea prin care trecem in aceste momente. Singura alinare pe care o avem este speranta ca totul va fi bine. 
Va rugam din suflet sa ne ajutati sa o salvam pe Anastasia. Orice ajutor, cat de mic, conteaza enorm pentru noi. Va multumim!
"

Întreaga poveste a Anastasiei, care depinde de oricine vrea să o ajute, e spusă aici.

Tatăl fetiţei a surprins într-un filmuleţ emoţionant cele mai importante momente din viaţa ei de până acum, viaţă care poate merge înainte cu ajutorul nostru.