O asistentă din Constanţa, aflată în timpul liber, a salvat un biciclist grav rănit într-un accident rutier. Antoanela Mihăilă se afla în zona unui centru comercial din Constanţa, seara trecută, când un tânăr biciclist a fost spulberat de şoferul unui BMW.

Totul s-a întâmplat în zona Carrefour de la ieşire din Constanţa spre Ovidiu, acolo unde biciclistul, un tânăr de 35 de ani, a fost lovit violent de un autoturism marca BMW.

Articolul continua dupa recomandari

Impactul a fost atât de puternic încât tânărul a distrus parbrizul maşinii, iar apoi a fost aruncat câţiva metri pe asfalt.

Norocul lui a fost că, exact în acel moment, prin zonă treceau mai multe persoane, printre care şi o asistentă care a intervenit fără să stea pe gânduri.

Împreună cu alte două persoane care lucrează în Spitalul Judeţean Constanţa, Antoanela l-a ajutat pe tânărul biciclist până la sosirea unui echipaj SMURD.

Biciclistul a fost grav rănit într-un accident în zona Carrefour din ConstanţaVezi 5 imagini în Galerie

'Era conştient, puţin confuz. I-am pus o branulă şi l-am ţinut în poziţie nemişcat până la sosirea unui echipaj SMURD. Am încercat să stau de vorbă cu el, să îl asigur că va fi bine. Spunea continuu să luăm mâna de pe el. Era destul de agitat', a declarat Antoanela Mihăilă, asistenta care l-a salvat pe biciclist.

Tânărul a fost transportat ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acolo unde a primit îngrijiri medicale de specialitate, în timp ce poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.