Angajări Poliţie 2019. Poliţia Română face angajări, iar candidaţii sunt foarte numeroşi. De exemplu, pentru cele 7 posturi scoase la concurs de IPJ Bacău, sunt nu mai puțin de 31 de candidați pe loc. 

Posturile scoase la concurs de Poliţia Română pot fi ocupate din încadrare directă, dar şi din sursă externă, aşa că toată lumea are o şansă.

Articolul continua dupa recomandari

Angajări Poliţie 2019. 30 de candidaţi pe un loc, la Bacău

Interesul pentru un loc de muncă în cadrul Poliţiei Române este destul de ridicat, deşi condiţiile nu sunt tocmai puţine.

Astfel, pe 7 posturi scoase la concurs de IPJ Bacpu sunt nu mai puțin de 31 de candidați pe loc. Și-au putut depune dosarele persoane din exterior dar și polițiști care vor putea astfel avansa pe alte servicii.

Angajări Poliţie 2019Posturi scoase la concurs în Bistrița-Năsăud, Caraș Severin, Gorj, Ialomița, Teleorman și Vrancea

Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea unui număr de 10 posturi vacante de ofițer de poliţie, existente în statele de organizare ale Centrului de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și ale inspectoratelor de poliţie judeţene Bacău, Bistrița – Năsăud, Caraș Severin, Gorj, Ialomița, Teleorman și Vrancea prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor scoase la concurs.

Concursul va avea loc pe 30 Martie 2019.

Angajări Poliţie 2019. Concurs pentru posturi în Brigada de Combatere a Criminalității Organizate

Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea a 4 posturi de personal contractual cu recrutare din sursă externă la Brigăzile de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, Timişoara, Oradea şi Constanţa.

Pot participa la concurs/examen, candidaţii care îndeplinesc anumite condiţii, iar acestea pot fi consultate în anunţul de angajare al Poliţiei Române. Examenul este programat pentru 7 martie 2019.

Angajări Poliţie 2019. Posturi şi la Intervenții și Acțiuni Speciale, Biroul pregătire de luptă

Concurs pentru ocuparea unui număr de 2 posturi vacante de ofiţer de poliţie existente la nivelul Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – Biroul pregătire de luptă, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Pot participa la concurs/examen, candidaţii care îndeplinesc următoarele condiţii şi criterii specifice, publicate de Poliţia Română în oferta de angajare. De asemenea, pentru lista completă cu posturile scoase la concurs, puteţi consulta site-ul IGPR.