Andreea, o fată de 13 ani, a fost dată dispărută în Slatina, județul Olt. Minora a plecat de la școală miercuri dimineața, însă nu s-a mai întors acasă după terminarea orelor. Poliția cere ajutorul populației.

UPDATE 31 octombrie 2019. Noaptea trecută, Andreea, fata dispărută în Slatina, s-a întors acasă.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, agenții din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 17:15, de o femeie de 37 de ani din localitate, cu privire la faptul că fiica sa a plecat către şcoală în jurul orei 7:20 şi nu a mai revenit la domiciliu după terminarea cursurilor.

Andreea Iuliana Cîrciumaru a fost contactată prin SMS de mama ei, însă a răspuns că nu vrea să mai revină acasă.

Copila are o înălţime de 165 de centimetri, 52 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, faţa ovală, ochi căprui, ten deschis.

La momentul dispariţiei fata purta pantaloni blue-jeans de culoare neagră, geacă din material textil de culoare albastru şi încălţăminte sport de culoare portocalie. Avea asupra ei un rucsac de culoare neagră cu imprimeuri lucioase. 

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugate de poliţişti să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.