Alin s-a stins fulgerător, departe de casă, la doar 25 de ani. Inima i-a cedat în Anglia, iar familia cere acum ajutorul pentru a aduce în ţară trupul neînsufleţit al tânărului.

Alin Mitrică avea 25 de ani şi luni la prânz inima i s-a oprit brusc. Tânărul prahovean suferea de o boală cardiacă şi din cauza ei s-a stins fulgerător. " Nu are cum .... nu vreau sa cred așa ceva . Atât de tânăr ? El era mereu cu zâmbetul pana la urechi și cu planurile făcute .... dornic sa le ducă la bun sfârșit.", a scris Andreea, o prietenă a lui Alin, pe Facebook.

Articolul continua dupa recomandari

Toţi cei care l-au cunoscut îl plâng şi sunt sute de mesaje de condoleanţe care însoţesc apelul lansat de familie. "AM NEVOIE DE AJUTOR !!! Am rugămintea la toti cei care vad această postare sa ma ajute cu o distribuire sau sa ia legatura cu Seba Sebelo Alexandru Mitrica 072 644 51 48 , daca pot ajuta cu bani pentru repatrierea trupului unui baiat care a plecat mult mult prea devreme dintre noi Mitrica Alin la doar 25 de ani a decedat in Manchester ..fratele lui se va ocupa sa strângă bani pentru repatriere ,Va rog mult sa facem singurul lucru care a mai ramas de facut din pacate, ODIHNESTETE IN LINISTE PRIETEN DRAG !!!😭😭😭", e strigătul de disperare al rudelor.

Toţi cei care vorbesc despre Alin au numai cuvinte de laudă despre tânărul de 25 de ani plecat prea devreme. Toţi şi-l amintesc ca pe un băiat bun, respectuos şi un coleg de nădejde.