Tragedie fără margini în satul Tîrnova. Singurul copil al unei familii de gospodari din localitatea din Caraş Severin a murit sub ochii părinţilor lui, în timp ce îi ajuta la muncile câmpului. Băiatul de 25 de ani venise acasă special muncească alături de mama şi tatăl lui.

În vârstă de 25 de ani, Adrian, şofer de camion d emeserie, conducea luni seara un TAF şi încerca să niveleze un drum pe vârful unui deal, pe unde urma să urce o remorcă de fând strânsă ziua împreună cu părinţii. La un momentdat TAF-ul a derapat şi a luat-o la vale. 

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

În loc să sară din cabină şi să încerce să se salveze, atunci când utilajul a luat-o la vale, Adi a încercat să îl redreseze. Mastodontul nu a mai putut fi controlat, s-a înclinat şi a început să se rostogolească pe panta abruptă a dealului. Tânărul a fost aruncat din cabina iar utilajul a căzut peste el. Băiatul a fost strivit şi a murit pe loc, sub ochii îngroziţi ai părinţilor lui.

Vezi 4 imagini în Galerie

Câteva zeci de săteni din Tîrnova au venit la locul accidentului în speranța că vor putea da o mână la ajutor. Adrian era necăsătorit si avea o prietenă cu care vorbea de 3 ani.