O adolescentă de 17 ani a fost aproape să nască printre nămeţi, în şenilata venită să o salveze, în Constanţa. Zăpada a împiedicat-o să mai ajungă singură la spital.

Imagini dramatice au fost surprinse joi de dimineaţă la Esechioi, în Constanţa, unde o adolescentă însărcinată şi care trebuia să nască a plecat spre spital, dar a rămas înzăpezită în maşină.

Articolul continua dupa recomandari

Au fost sunaţi pompierii care au intervenit cu o şenilată şi au luat adolescenta. Nu e singura gravidă scoasă dintre nămeţi cu şenilata, în Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, peste 100 de maşini sunt înzăpezite în mai multe zone ale judeţului Constanţa. Este vorba de localităţile Corbu, Mihail Kogălniceanu, Băneasa şi zona Midia, aici intervenind utilaje de deszăpezire. 

De asemenea, şenilata de la Băneasa s-a deplasat pentru a prelua o femeie însărcinată în şapte luni din localitatea Esechioi. Aceasta va fi dusă la Spitalul Judeţean Constanţa. Totodată, şenilata de la Cogealac intervine la o femeie care urmează să nască, dar şi la o persoană cu probleme respiratorii. 

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri, femeia de la Esechioi are 17 ani şi se află la a doua naştere.