Cea mai mică medie de admitere la liceu în judeţul Teleorman a fost 1,93. Potrivit cifrelor furnizate de Ministerul Educaţiei, în judeţ au rămas peste 200 de locuri neocupate.

Cele peste 200 de locuri neocupate după rezultatele la admitere liceu 2018 în Teleorman sunt la specializările Matematică-informatică, Ştiinţele naturii, Mecanică, Comerţ, Agricultură.

Articolul continua dupa recomandari

Locuri neocupate sunt la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Roşiori de Vede, la Colegiul Tehnic "G-ral D. Praporgescu" Turnu Măgurele,  Liceul Tehnologic "Nicolae Bălcescu" Alexandria, Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" Roşiori de Vede, Liceul Tehnologic "Andrei Şaguna" Botoroaga, precum şi la liceele teoretice din Zimnicea, Videle şi Olteni.

De asemenea, şi la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza" din Alexandria a rămas neocupat un loc la specializarea Matematică-informatică bilingv engleză.

În schimb, la zeci de clase de la mai multe licee din Teleorman, ultima medie de admitere a fost sub 5. Cea mai mică a fost media 1,93, arată Ministerul Educaţiei.

La polul opus, în top e Colegiul Naţional "Anastasescu" Roşiori de Vede, unde cea mai mică medie de admitere din cele două clase de filologie este 7,37. 

Sursa: News.ro