Un concurent la Raliul Braşovului, dar şi doi spectatori au fost răniţi, duminică, după ce pilotul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un autoturism parcat pe marginea drumului, în zona Warthe din Braşov.

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, accidentul a avut loc pe DN1 E, în zona Warthe din Braşov,  după ce un concurent la Raliul Braşovului a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un autoturim parcat pe marginea drumului.

Articolul continua dupa recomandari

În urma accidentului, au fost răniţi pilotul şi doi spectatori care se aflau în interiorul autoturismului acroşat. Victimele au fost preluate de către ambulanţă în stare de conştienţă, a precizat sursa citată. 

La Raliul Braşovului - Raliul TOTAL, cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018, care s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică, au fost înscrişi aproximativ 90 de piloţi. Un incident a avut loc şi sâmbătă, când pilotul Cosmin Gruba a ieşit cu maşina în decor lşi a lovit un stâlp de iluminat, fiind rănit.

Sursă: News.ro