Un tânăr de 27 de ani, din Braşov, a provocat un accident spectaculos la intrarea în municipiul Buzău.

Tânărul, pilot la Şcoala de aplicaţie de la Boboc, s-a urcat băut la volan alături de un coleg de serviciu, aflat şi el tot în stare de ebrietate. Şoferul a condus prin oras deşi avea permisul SUSPENDAT de câteva zile tot pentru băutură, scrie presa locală.

Articolul continua dupa recomandari

Incidentul s-a produs în momentul în care şoferul a văzut o maşină de poliţie locală care supraveghea traficul. Tânărul a accelerat în sensul giratoriu, pierzând controlul volanului după care lovit violent un semn de circulaţie.

Imediat după producerea accidentului , şoferul s-a dat jos din maşină şi a luat-o la fugă printr-o parcare cu gândul să scape de oamenii legii. Colegul său a rămas în maşină fiind prea ameţit ca să mai fugă.

După o urmărire de câteva minute, poliţiştii locali au reuşit să-l prindă pe şoferul teribilist însă acesta n-a vrut nici în ruptul capului să recunoască faptul că a fost la volan.

Protagonistul acestei întâmplări neobişnuite este un client mai vechi de-al poliţiei. Cunoscuţii au declarat că teribilistul tocmai fusese oprit şi de la zbor din cauza comportamentului, după ce a rămas fără permis pentru băutură.

Alin Agape este cunoscut în Buzău ca un copil de bani gata, cu mama judecătoare şi tatăl general de armată.