Un accident bizar a avut loc la Cluj, din care au rezultat mai multe victime şi trei maşini avariate. Primul şofer lovit de o maşină intrată pe contrasens nici n-a ştiut ce l-a lovit, totul petrecându-se într-o secundă.

Din primele informaţii, un şofer circula cu viteză şi a vrut să evite o maşină de pe prima bandă, însă a derapat şi a intrat pe contrasens, lovind violent un autoturism care circula regulamentar.

Articolul continua dupa recomandari

A evitat o maşină ca să intre în alta

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 20.40.

Pompierii au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat și o femeie de circa 40 de ani au fost consultați și transportați la spital de către echipajele medicale, se pare din primele evaluări, cu afecțiuni ușoare.

Pompierii au securizat şi o conductă avariată de gaz și au asigurat măsuri preventive până la sosirea echipei de intervenții a furnizorului de uttilități.