Un accident deosebit de grav a avut loc în Turnu Măgurele, în urma căruia toţi cei 3 ocupanţi au unei maşini au murit. La volanul maşinii se afla un cunoscut afacerist local, care ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

Cu el în maşină se mai aflau două persoane, bucătarul unui restaurant pe care acesta îl deţine în oraş şi încă un prieten.

Articolul continua dupa recomandari

Accident cu 3 morţi în Teleorman, după ce maşina în care se afla un om de afaceri local s-a răsturnat

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 52 s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Potrivit poliţiştilor, la volanul mașinii se afla patronul unui restaurant cunoscut din oraş, Nicu D.  Pasageri în autoturism erau bucătarul restaurantului și un alt bărbat, iar pe drumul dintre Combinat și Turnu Măgurele, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara carosabilului. Toate persoanele din autoturism au murit.

"În timp ce un bărbat în vârstă de 57 de ani din Turnu Măgurele conducea un autoturism pe DN 52, din direcția combinatului chimic către municipiu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnându-se în afara părții carosabile.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și a celor doi pasageri, bărbați în vârstă de 53, respectiv 60 de ani, domiciliați în Turnu Măgurele.
În cauză a fost întocmit dosar penal
." precizează IPJ Teleorman.