Preocupările legate de imaginea afișată cu fiecare apariție în societate sunt asociate și publicului masculin, deci nu doar doamnele și domnișoarele primesc această etichetă ce vizează grija pentru propria imagine.

Indiferent de vârstă, preferințe de stil și tendințele fashion, există reguli de bun gust - nescrise, care e de preferat să fie luate în considerare, altfel rezultatul ar putea înclina cu ușurință spre banal. Sunt domni care nu percep să părăsească domiciliul până când nu lucesc, din cap până în picioare. Pentru ca totul să stea parcă desprins din reviste, contează să existe câteva principii de bază, dar mai ales să fie urmate cu fidelitate privind ținutele abordate. De-a lungul timpului au existat tot felul de asocieri la capitolul vestimentație, care au tras semnale de alarmă celor ce nu ar dori să repete experiențe nedorite.

Articolul continua dupa recomandari

Oricine poate remedia tendința de a realiza alegeri neinspirate, iar ținutele bărbătești nu sunt deloc excluse din ecuație. Indiferent că sunt casual sau elegante, câteva sfaturi pot garanta bunul gust al alegerilor. Fiind un reper general pentru public, deci inclusiv pentru cel masculin, Bmall este un univers multibrand care susține alegeri de top, dictate de bun gust și rafinament, prin articole dintre cele mai variate, ce stau sub semnătura unor nume consacrate în lumea fashion. Iată și care sunt recomandările eshop-ului pentru bărbații preocupați de imaginea lor.

Camașa și regulile ce o urmează

Un astfel de articol de vestimentație este deosebit de pretențios, deci nimeni nu ar trebui să își permită o alegere în pripă. Pentru un stil casual, aceasta poate fi purtată mai permisiv, în sensul că fiecare o va băga sau nu în pantalon, după plac. În cazul în care aceasta va fi parte dintr-un outfit elegant, chiar office, alegerea trebuie orientată spre un model cu mâneci lungi - cele scurte ies complet din ecuație. De asemenea, este de preferat ca mânecile să se observe ușor de sub sacou, să se poată vedea manseta acesteia. În cazul în care dorința este de a aduce o completare ținutei, accesoriile ar fi bine să vizeze pielea, respectiv metalele, în cazul brățărilor sau a unui ceas.

Tricoul potrivit în funcție de constituția corporală

Există tendința de a alege greșit numărul tricoului, riscând ca acesta să fie prea mulat pe corp sau prea scurt. În condițiile în care opțiunile disponibile și pe b-mall.ro vizează modele atât de variate, atât privind mărimile, cât și stilurile lansate de branduri, nimeni nu are scuză vizavi de o astfel de greseală de stil.

Pantalonii - mai lungi sau mai scurți?

Contează, în funcție de stilul abordat, talia pantalonului - dacă este prea joasă sau prea înaltă. Atunci când pantalonul este urcat prea sus, acesta poate dezveli zona gleznelor, arătând ridicol. Nici opusul acestei situații nu este de dorit. În ceea ce privește un crac prea scurt al pantalonului, există și aici riscuri de a crea imagini banale. Contează mult și stilul preferat când vine vorba despre o asemenea alegere. Se aplică și în cazul pantalonilor scurți, care au o limită în ceea ce privește cât de scurți pot fi în cazul reprezentanților masculini.

Câteva nereguli dureroase în cazul încălțămintei..

Există și la acest capitol o serie de asocieri care pot fi cu adevărat deranjante vizual. Spre exemplu, în ce măsură e permis un contrast super evident între pantofi și șosete? Există acest trend de a completa pantofii cu o pereche de happy socks, însă unii abuzează de astfel de asocieri. Când vine vorba despre ținutele elegante, regulile sunt foarte clare și simple: pentru o pereche de pantofi și pantaloni într-o culoare închisă, șosetele potrivite vor fi cele în nuanțe asemănătoare, de tipul culorii negre, bleumarin, maro. Albul de exemplu e o alegere deloc inspirată, deci de evitat.

Asocierile cromatice care ar putea da un calificativ mic ținutelor vizează și contrastul pantofi - curea. Întotdeauna acestea vor emana bun gust și rafinament când atât stilul, cât și cromatica vor rezona.

Desigur, lista regulilor nescrise care se aplică în cazul ținutelor bărbătești are un șir destul de lung. Atât timp cât există preocupare vizavi de imaginea afișată, indiferent de abordarea de stil, dar și când calitatea hainelor va fi una premium, există toate șansele de a afișa look-uri impecabile!