Șoferul care l-a ucis pe Florin, un tânăr de 22 de ani din Arad, spulberându-l cu mașina, duminică seară, la Cuvin, a fost prins de polițiști în timp ce se afla la peste 150 de kilometri de locul tragediei.

Șoferul unui autoturism Renault Scenic a spulberat doi tineri ce mergeau pe marginea drumului, la Cuvin, județul Arad, și, în loc să oprească să vadă ce s-a întâmplat a fugit de la locul accidentului.

Articolul continua dupa recomandari

Șoferul care l-a ucis pe Florin, un tânăr de 22 de ani din Arad, a fost prinsVezi 5 imagini în Galerie

Unul dintre cei doi tineri a murit după ce a fost aruncat câțiva metri, iar cel de-al doilea – de 19 ani – a fost aruncat în șanț în urma impactului puternic. Acesta din urmă a stat o oră inconștient pe marginea drumului, până a fost găsit.

Șoferul a fost prins, beat, la peste 150 de km distanță

Șoferul, un bărbat de 48 de ani din Covăsânț, județul Arad, a fost depistat în trafic de polițiștii din județul Caraș-Severin, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.05, potrivit glsa.ro.

El a fost oprit pe raza localității Soceni, după ce polițiștii au văzut autovehiculul înmatriculat de autoritățile germane cu avarii la nivelul caroseriei și parbrizului. Testat cu alcooltestul, bărbatul avea o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul care l-a ucis pe Florin, un tânăr de 22 de ani din Arad, a fost prinsVezi 5 imagini în Galerie

Inițial, polițiștii au dispus imobilizarea autoturismului și continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.  

După extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit că este chiar șoferul căutat pentru producerea accidentului din Cuvin.