Articolul continua dupa recomandari

Multi dintre cei cu de probleme cauta o rezolvare. la biserica. Duhurile rele vin pe grade de dificultate, explica preotii. Pot fi alungate. Dar. ar putea sa dureze. Evident, pentru fiecare slujba se percepe un tarif si nu e unul fix. Si nu sunt putini cei care solicita astfel de servicii.

Un avocat a mers chiar mai departe. Nemultumit de serviciile a patru preoti pe care i-a chemat acasa sa-l scape de duhurile rele, a depus o plangere la politie. “Spunea chiar ca are draci in aparatele electrocasnice. Lucru care este evident ca nu pot fi probate”, explica autoritatile.

Politistii si procurorii au analizat plangerea si au stabilit ca nu pot incepe urmarirea penala. Doar ca avocatul a mers mai departe si i-a dat in judecata pe preoti.

Arhiepiscopia a contraatacat si cere Curtii Supreme stramutarea procesului. O decizie in acest caz va fi luata saptamana viitoare. Existenta duhurilor rele este acceptata de biserica. Singura problema este legata de transformarea acestor slujbe cu caracter special intr-o afacere.

Sunt insa si slujbe care se pot desfasura acasa la credinciosi. Cei care cer ajutorul preotilor trebuie sa stie ca nu sunt obligati sa plateasca taxe speciale.