Un caz medical teribil îi are în centru pe o tânără mamă și fiul ei din statul american New York, care luptă cu cancerul. Ambii au fost diagnosticați cu teribila boală, la o diferență de doar câteva luni, și încearcă să învingă maladia.

Tiffany Bonacquisti, o tânără asistentă medicală din statul New York, a primit prima lovitură în martie anul trecut. Atunci, a descoperit că unicul ei copil, Leiland, are leucemie.

Articolul continua dupa recomandari

Americanca s-a zbătut ca fiul său, atunci în vârstă de 3 ani, să aibă parte rapid de tratament. A organizat strângeri de fonduri și a stat cu el în spitale.

Însă, la doar câteva luni după ce băiețelul a început tratamentul, tânăra a mai primit o lovitură: în decembrie 2018, chiar în perioada Crăciunului, medicii i-au spus și ei că are cancer. S-a dus la doctor acuzând dureri la un picior, însă tânăra a aflat că are sarcom, stadiul 4, care s-a răspândit și la un plămân.

Tiffany Bonacquisti și fiul ei, după ce copilul a fost diagnosticat cu leucemieVezi 2 imagini în Galerie

Familia și prietenii lui Tiffany s-au mobilizat pentru salvarea mamei și a copilului său de 4 ani, mai ales că, din cauza bolii, tânăra nu mai poate munci la spital. Pe Internet au fost organizate strângeri de fonduri, inclusiv un eveniment care are loc luna viitoare, pe 11 mai.