Clinica stomatologica Life Dental Spa este o clinica dentara laser, singura cu abordare holistica in Romania. Medicii Life Dental Spa sunt pregatiti la cel mai inalt nivel pentru a putea oferi pacientilor nostri tratamente stomatologice complexe si complete, care sa asigure mentinerea sanatatii orale pe termen lung. 

Stomatologia holistica la Life Dental Spa

Articolul continua dupa recomandari

Principiul de baza al practicii stomatologice respectat cu strictete de catre intreaga echipa Life Dental Spa este stomatologia holistica. Medicul fondator al cabinetului stomatologic din Bucuresti, doctor Cristina Obreja, medic specialist in laser dentar, caracterizeaza stomatologia holistica intr-un mod aparte, numind-o ,,refresh-ul adus stomatologiei clasice, fara durere, fara ace si fara freze”. 

Stomatologia holistica are la baza ideea conform careia intregul nu trebuie redus la partile componente, astfel incat Life Dental Spa trateaza oameni, nu doar dinti. Asadar, tratamentele dentare trebuie sa fie cat mai conservative, minim-invazive, cu materiale inalt biocompatibile care sa respecte integritatea organismului.

Omul trebuie privit ca un intreg, astfel ca #LifeDentist-ii nostri au ales sa realizeze tratamente utilizand ultratehnologia laserului stomatologic si materiale non-toxice, biocompatibile si prietenoase pe termen lung cu intregul organism. 

Laserul stomatologic – inovatie prezenta in clinica Life Dental Spa

Pentru a oferi pacientilor nostri o experienta cat mai placuta in timpul sedintelor de tratament, precum si rezultate la cel mai inalt standard si durabile, specialistii Life Dental Spa utilizeaza tehnologia moderna a laserului dentar. Laserul dentar are multiple beneficii care fac ca manoperele dentare sa fie mult mai usor de acceptat de catre pacient, avantajele utilizarii sale fiind: 

  • Efectul minim-invaziv –in tratamentul cariilor, laserul stomatologic are proprietatea de a indeparta preponderent smaltul cariat, fara sa afecteze tesutul sanatos din jur;

  • Lipsa completa a durerii – teama principala a pacientilor si motivul anxietatii crescute a acestora era durerea din timpul tratamentului; gratie tehnologiei laser, manoperele stomatologice sunt complet lipsite de durere, chiar si fara anestezie locala 

  • Stimularea regenerarii si a imunitatii locale – laserul dentar are capacitatea de a actiona si asupra problemelor gingivale, stimuland o refacere rapida, gingia capatand un aspect natural si estetic inca de la primele sedinte de terapie laser 

  • Efecte excelente rapide si durabile in timp

Materiale biocompatibile si comunicarea cu pacientii 

In scopul efectuarii unor tratamente profesionale care sa dureze cat mai mult timp, specialistii Life Dental Spa au ales sa utilizeze materiale biocompatibile care sa nu dauneze organismului. De exemplu, in cadrul clinicii Life Dental Spa pacientii pot beneficia de plombele non-toxice, materialele utilizate fiind lipsite de compusii chimici care s-au dovedit a fi daunatori in timp pentru sanatatea generala a pacientilor. 

Comunicarea medic-pacient este un alt lucru esential pentru #LifeDentisti. In urma unui tratament complex, profesional, este foarte important ca pacientul sa inteleaga importanta mentinerii sanatatii orale pentru un timp indelungat. 

Tratamentul gingivitei si tratamentul parodontozei impun schimbarea stilului de viata pentru a preveni recidiva unor astfel de afectiuni, pacientii aflati intr-o astfel de situatie primind consiliere si sfaturi cu privire la cum sa-si intretina statusul oral. 

Specialistii Life Dental Spa sustin si preventia si profilaxia, facand multe demersuri pentru a incuraja pacientii sa ofere mai multa atentie igienei orale – in cadrul clinicii noastre, medicii specialisti ofera retete pentru paste de dinti si ape de gura homemade, realizate rapid si din ingrediente naturale. 

In acest fel, pacientii nu mai sunt nevoiti sa utilizeze produsele de igiena orala din comert, care contin diferite arome artificiale si ingrediente posibil daunatoare pe termen lung pentru sanatatea orala si nu numai. 

Programeaza-te ACUM si beneficiaza de tratamente efectuate la cel mai inalt nivel de catre specialistii Life Dental Spa! Pacientii noi ai clinicii beneficiaza de un voucher de 100 ron luna aceasta.