Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că îi va trimite preşedintelui Klaus Iohannis noile propuneri pentru ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, după ce Comitetul Executiv al PSD a votat.

Viorica Dăncilă a anunţat, după şedinţa CEX a PSD, noile propuneri pentru ocuparea funcţiilor de miniştrii. Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, este propunerea pentru Ministerul Dezvoltării şi pentru funcţia de vicepremier, iar Răzvan Cuc e propunerea pentru Ministerul Transporturilor.

Articolul continua dupa recomandari

”Sunt cele două nominalizări votate în CEX, nominalizări care cred eu că trebuie acceptate de către domnul preşedinte Iohannis. Mâine voi trimite aceste nominalizări către Controceni. Îl voi şi suna pe domnul preşednte Iohannis şi sper ca de această dată să fim cu toţii responsabili şi să înţelegem că oamenii aşteaptă de la noi proiecte, aşteaptă multe lucruri pe care le-am promis şi pe care vrem să le realizăm în Romnia şi, în acelaşi timp, să fim conştienţi de faptul că deţinem Preşedinia rotativă şi că avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor şi de Ministerul Dezvoltării Regionale”, a declarat premierul Dăncilă.

Dăncilă a afirmat şi că, ”dincolo de jocul politic şi de declaraţii, mai important este ceea ce se întâmplă în ţară, ceea ce crem să facem pentru români şi modul în care este văzută România în timpul deţinerii preşedinţiei”.

Liderul PSD Liviu Dragnea a sosit împreună cu premierul Viorica Dăncilă la şedinţa PSD.

Dăncilă a precizat că luni i-a trimis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis pentru retragerea nominalizării lui Mircea Drăghici, pentru în cazul Olguţei Vasilescu a venit refuzul din partea şefului statului.