Ramona Ioana Bruynseels, fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în Guvernul Dăncilă, îşi lansează, astăzi, candidatura la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019, din partea Partidului Puterii Umaniste (PPU).

Ramona Ioana Bruynseels este absolventă a Universității Harvard şi a Şcolii de Guvern John F. Kennedy - specializarea Management în Administrație Publică.

Articolul continua dupa recomandari

A fost premiată cu două premii speciale de către Harvard Kennedy School pentru excelență academică și contribuție deosebită la comunitatea Harvard.

Ramona Ioana Bruynseels are o experiență de peste 10 ani în piețe financiare, în domeniul bancar, CSR, învățământ universitar în România, iar astăzi şi-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidenţiale 2019.

"Mult timp visul de a deveni Președintele României mi s-a părut un ideal mult prea îndepărtat. Însă susținerea din ultima vreme, pe care am primit-o din partea oamenilor, mi-a dat curaj să urmez această cale. Cred din tot sufletul că pot fi pentru România un președinte bun, onest, în slujba românilor, acționând zi de zi pentru ei. Un președinte între oameni - asta îmi doresc să fiu", a fost mesajul transmis de Ramona Ioana Bruynseels, candidatul PPU la alegerile prezidenţiale.