Victor Ponta este de părere că președintele Klaus Iohannis „a pus umărul” pentru ca ţara noastră să devină exemplu de coruptie pentru copiii din Germania. Fostul premier face referire la faptul că o televiziune din Germania a introdus în program un video educațional în care vorbește copiilor despre corupția din România. (Mai multe detalii AICI)

"Bravo - sa fim mandri! Dupa ce la inceputul anilor '90 am fost poporul care "mananca lebedele din Viena" am devenit "tiganii cersetori din Franta", violatorii si criminalii din Italia si acum - iata - exemplu de coruptie pentru copiii din Germania! Sa multumim tuturor celor din tara si din afara care au pus umarul la acest nou "brand de tara"!

Articolul continua dupa recomandari

Sigur ca in 2013-2015 am fost tara cu cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, cu cea mai rapida crestere a absorbtiei fondurilor europene, cu cele mai bune conditii fiscale pentru investitii, cu cea mai mare crestere procentuala a salariului mediu, cu cel mai rapid internet si cei mai buni tineri IT-isti , etc! Dar asta suna foarte prost!!!! Nu poti sa spui asa ceva despre Romania elevilor germani!

Asa ca presedintele nostru s-a gandit "cu atentie si preocupare" si ne-a facut din nou exemplu de scoala pentru copiii din Germania! Ghinion!", a scris Ponta pe Facebook.