De porecle nu scapa nimeni! Chiar daca unii politicieni nu au aflat inca de ele sau nu au vrut sa afle. In Parlament, mai scapi fara prezenta, dar nu fara porecla. Vezi cine sunt Bacsis, Braconierul, Duracell si multi altii!

Pentru apropiati, deputatl Nicolae Paun e "Scorpionul". Prietenii stiu de ce! La fel cum toata lumea stie cine e "Blonda de la Cotroceni", Elena Udrea.

Articolul continua dupa recomandari

Cea care a gadilat cel mai mult fantezia tuturor in materie de porecle a fost si este, fara indoiala, Elena Udrea. S-a ales de-a lungul vremii cu o multime!

De departe cea mai rasunatoare porecla ii este atribuita senatorului UNPR, Serban Mihailescu, fostul secretar general al guvernului Nastase. Mikey Spaga. Asa i se spunea pe atunci si a ajuns mai cunoscuta decat numele sau. S-a ales si cu una folosita mai mult de apropiati, ceva mai gingasa dar din acelasi registru, Bacsis.

Democrat Liberalul Train Igas este si el mandru purtator de porecla.

Sunt politicieni care fug de poreclele lor. La propriu. Este cazul deputatului PDL Ioan Oltean care abia s-a oprit sa stea de vorba cu reporterii Observator. I se spune “Nelu’ Mexicanu”, dar el sustine ca nu a auzit aceasta porecla, ce i se trage de la mustata stufoasa care si-a mai pierdut din volum in opozitie.

Singurul care si-a asumat fatis porecla este deputatul minoritatii rrome, Nicolae Paun. “Imi spunea Miky Scorpionul!”, recunoaste deputatul.

Nici presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, nu a ramas "nebotezat". “Cateodata imi spuneau Duracell pentru ca eram foarte agitat si asa mi-a ramas la un moment dat porecla!”, recunoaste el. Acum nu mai are porecla, dar este convins ca presa sau colegii il vor boteza asa cum s-a intamplat cu altii.

Ca politicienii romani au 100 de fete nu mai e un mister pentru nimeni. Doar ca pe unii ii deconsopra si poreclele, care dupa cum am vazut, li se potrivesc manusa!