Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu a declarat, sâmbătă, că un nou miting este posibil în perioada următoare, pe care a caracterizat-o ca fiind ”decisivă” pentru România. Stănescu le-a spus tinerilor social-democraţi din Olt că trebuie să fie pregătiţi ”cu arma la picior”.

Paul Stănescu a participat, sâmbătă, la Slatina, la Conferinţa de alegeri a Tineretului Social-Democrat şi a vorbit despre importanţa perioadei următoare pentru ”soarta României”. Stănescu a spus că următoarea lună va fi ”decisivă”, fără a preciza în ce fel.

Articolul continua dupa recomandari

Vicepreşedintele PSD a afirmat că este posibil un nou miting în perioada următoare.

”E posibil din nou să mergem la Bucureşti şi v-aş ruga să mergem cât mai mulţi la Bucureşti, să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în faţa Guvernului, în Piaţa Victoriei, acolo, care, de fapt, nu reprezintă interesele naţiunii acesteia. (...) V-aş ruga să fiţi pregătiţi, sunteţi tineri, cu arma la picior, când preşedintele (...) va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti", a spus vicepremierul Paul Stănescu, citat de Gazeta Nouă.

În plus, Stănescu a anunţat că se va retrage de la şefia organizaţiei Olt şi-l va propune pe colegul său Marius Oprescu.

„Mă voi retrage de la preşedinţia organizaţiei Olt şi am să-l propun colegilor mei pe Marius Oprescu să preia frâiele organizaţiei PSD Olt. Vine o vreme, dacă eşti conştient şi normal la cap, când trebuie să te dai la o parte”, a mai spus Paul Stănescu.