Klaus Iohannis și-a lansat site-ul de campanie pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Președintele a postat pe site și fotografii din tinerețe. „Am crescut pe străzile vechi, din apropierea Centrului istoric”, a comentat Iohannis.

Site-ul de campanie iohannis.ro are ca primă secțiune biografia președintelui, unde apar și două fotografii din tinerețe.

Articolul continua dupa recomandari

„Am crescut pe străzile vechi, din apropierea Centrului istoric. Nu cred să fie zid sau cotlon pe care să nu-l fi descoperit atunci. Erau vremuri în care copiii încă puteau să alerge liberi pe străzi, fără să fie nimeni îngrijorat că li s-ar putea întâmpla ceva. Și niciodată nu s-a întâmplat nimic, cu niciunul dintre noi. În afara acestui sentiment de bucurie și de libertate, nu-mi amintesc foarte multe lucruri din copilărie”, a scris Klaus Iohannis în descrierea unei fotografii.

Klaus Iohannis în adolescențăVezi 3 imagini în Galerie

Klaus Iohannis în tinerețeVezi 3 imagini în Galerie

Pe site, Klaus Iohannis a postat și informații și fotografii din primul mandat. În fotografii apar și lideri precum Donald Trump, Angela Merkel și Emmanuel Macron.

Sursa: News.ro