Ilie Năstase și Anghel Iordănescu candidează la Europarlamentare pe listele UNPR. Anunțul a fost făcut de liderul partidului, Gabriel Oprea.

Atât Ilie Năstase, cât și Anghel Iordănescu au fost sâmbătă la reuniunea UNPR de la Constanța.

Articolul continua dupa recomandari

Liderul Gabriel Oprea i-a prezentat drept candidați ai partidului la alegerile Europarlamentare.

“Îmi amintesc un moment interesant: eram vicepremier, Victor Ponta era premier şi venea în vizită oficială la Palatul Victoria vicepreşedintele american Joe Biden. Aveam cu toţii emoţii, să iasă totul bine. L-a aşteptat generalul Ilie Năstase, care i-a dăruit racheta de tenis cu care a câştigat US Open, cu autograf. Domnul Biden l-a îmbrăţişat pe Ilie Năstase şi l-a întrebat: Dacă îmi las şi eu părul lung, mă fac şi pe mine general? Toată lumea s-a amuzat, atmosfera s-a relaxat automat, totul a decurs foarte bine. Acesta este Ilie Năstase! Anghel Iordănescu, o mare valoare a sportului, a fotbalului românesc. Este antrenorul secolului, iar noi suntem prieteni de o viaţă. A fost şi senator UNPR. Aceştia sunt români care au făcut cu adevărat ceva pentru România, au creat valoare şi lasă moştenire românilor această valoare. Ei sunt oamenii care trebuie votaţi, oamenii care trebuie să reprezinte în continuare România, de acum în Parlamentul European!”, a spus Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a susținut că obiectivul partidului său e de a obține 10% din voturi la alegerile locale și cele parlamentare din 2020.

Sursa: News.ro