Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, întrebat despre informaţiile potrivit cărora preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, şi secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, ar urma să fie schimbaţi din funcţii, că "seria de fake news continuă" şi că nu îşi dă seama "ce se va întâmpla cu proştii ăştia care tot anunţă, pe diferite site-uri obscure, că se întâmplă lucruri în PSD şi, ulterior, nu se întâmplă”.

De asemenea, el a spus că miercuri va fi convocat Comitetul Executiv Naţional (CExN) pentru a se discuta despre evaluarea secretarilor de stat.

Articolul continua dupa recomandari

"Continuă seria de fake news. Eu nu îmi dau seama ce se va întâmpla cu proştii ăştia care tot anunţă lucruri, de foarte mult timp, că se întâmplă în PSD şi, ulterior, nu se întâmplă. Nu ajung la un moment dat la un nivel în care să spună: «domnule, ne facem de râs?» Nu există aşa ceva!”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat de jurnalişti despre informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, şi secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, ar urma să fie schimbaţi din funcţii şi dacă la următoarea şedinţă a CEx vor fi luate astfel de decizii.

El a susţinut că anumite "site-uri obscure” anunţă informaţii "pe surse” şi că există şi oameni care "se lasă păcăliţi": "Eu văd doar surse şi văd tot felul de site-uri obscure care spun aceste lucruri. Am mai văzut şi oameni pe care la un moment dat îi citeam, îi urmăream cu atenţie, care se lasă păcăliţi de asta”.