Viorica Dăncilă lansează din nou invitație la dezbatere lui Klaus Iohannis, în ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Candidatul PSD susține că i-a trimis un mesaj privat rivalului.

În ultima zi a campaniei electorale, Viorica Dăncilă ar fi vrut organizarea unei dezbateri cu Klaus Iohannis la Palatul Parlamentului.

Articolul continua dupa recomandari

Invitația i-a fost refuzată însă de staff-ul de campanie al președintelui. Într-o postare pe Facebook, candidata PSD spune însă că l-a abordat pe Klaus Iohannis cu un mesaj privat.

”Coordonatorul campaniei domnului Iohannis ne-a transmis că domnia sa nu va participa la dezbaterea din această seară, spunându-ne cu dispreț că „avem deja răspunsul de două săptămâni”. Eu, totuși, insist. I-am trimis domnului Iohannis un mesaj privat pentru a-l chema la această confruntare, la ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Domnule președinte, românii vă așteaptă!”, a scris Viorica Dăncilă.

Klaus Iohannis a anunțat imediat după turul 1 al alegerilor prezidențiale din noiembrie că refuză dezbaterea cu Viorica Dăncilă, motivând că PSD a luat în perioada guvernării o serie de măsuri nedemocratice care au afectat România.