Soţie, mamă, profesionist de carieră şi, mai nou, candidat la Cotroceni. Este portretul simplificat al Ramonei Ioana Bruynseels, prima femeie înscrisă în cursa prezidenţială de anul acesta.

Bucurie. Este cuvântul care descrie cel mai bine atmosfera din casa Ramonei Ioana Bruynseels. Deşi aspiră la prima funcţie în stat, tot în rolul de mamă şi soţie se simte cel mai bine. 

Articolul continua dupa recomandari

'Noi ne bucurăm foarte mult de momentele petrecute împreună. Mergem la mall, mergem în parc mult, mergem să înotăm. Când mă întors, după bătut țara în lung și în lat, am remarcat foarte mult că ambele fetițe mă roagă din tot sufletul să dorm cu ele', a precizat Ramona Ioana Bruynseels.

Pline de viaţă, vesele şi mereu puse pe şotii, Arianna şi Ayleen se ocupă cu buna dispoziţie, după fiecare etapă a campaniei electorale. 

Dimineţile în care toată familia se adună în jurul mesei îi aduc aminte Ramonei Ioana de copilăria petrecută la Cluj, acolo unde a învăţat să dea gust mâncării ca la mama acasă.

Ramona Ioana Bruynseels, pasiune în familie pentru muzică

'Am moştenit şi am preluat de la ea gustul bun al mâncării din Ardeal', a explicat Ramona Bruynseels.

Iar pasiunea comună a familiei este muzica. 

'În special Ayleenuţei încerc să îi insuflu dragostea pentru cântat şi chiar a cântat foarte frumos şi pe scenă. Arianei nu îi place atât de mult să cânte, ea cântă la pian. În consecinţă, îmi plac petrecerile, categoric. Adică, la petreceri cântăm şi dansăm', a mărturisit Ramona Ioana Bruynseels.

După şase ani petrecuţi peste Ocean şi o diplomă obţinută la Harvard, Ramona Ioana Bruynseels s-a întors acasă, deşi ar fi putut să profeseze oriunde în lume. 

'Mi-am dorit să mă întorc acasă pentru că acasă este un singur loc. Şi, pentru mine, acel loc, indiferent cât de bine mi-a fost, oriunde am fost, a fost doar România, Bucureşti', a spus prima femeie înscrisă anul acesta la alegerile prezidențiale.

La fel de mult iubeşte România şi soţul ei, deşi este britanic. Ar da Londra pe Bucureşti în orice moment şi preferă să îşi petreacă vacanţele în locuri pitoreşti din ţară, unde au cele mai frumoase amintiri.

'Îmi plac foarte mult oamenii, sunt foarte generoşi. Oricând mergi la cineva acasă, în România, mereu găseşti masa plină cu mâncare şi băutură, ceea ce îmi place foarte mult', a precizat Dominic Bruynseels.

În an electoral, nu au timp de concediu, însă profită din plin de fiecare mic dejun sau plimbare în parc. Iar fetele sunt mândre că mama lor ar putea ajunge prima femeie preşedinte din România.

Concluzia a fost trasă chiar de fiica Ramonei Bruynseels: 'O femeie președinte ar fi ca o mamă pentru țară'.