Anul nou chinezesc începe astăzi, 16 februarie, și durează până pe 4 februarie 2019. Potrivit zodiacului chinezesc, 2018 va fi anul Câinelui de Pământ, un simbol al loialității, prieteniei și inteligenței.

Anul nou chinezesc stă sub semnul Câinelui, iar elementul care îl definește este Pământul.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit zodiacului chinezesc, sunt cinci elemente specifice care definesc anii: Metalul, pentru anii care se încheie cu cifrele 0-1, Apa, pentru anii care se încheie cu 2-3, Lemnul, pentru anii care se încheie cu 4-5, Focul, pentru anii care se încheie cu 6-7 și Pământul, pentru anii care se încheie cu 8-9.

Anul Câinelui de Pământ, anul nou chinezesc

Anul nou chinezesc 2018 este dominat de energia Pământului, în forma sa Yang.

Asta înseamnă că 2018 va fi un an plin de evenimente, marcat de îngrijorări privind securitatea și de creșterea mișcărilor sociale care luptă pentru conservatorism.

Potrivit zodiacului chinezesc 2018, Anul Câinelui de Pământ este un an bun pentru schimbări majore în viață (este timpul să te lași de fumat sau să-și schimbi orașul de rezidență), dar și pentru a da startul unor noi aventuri pe plan profesional.

Generozitatea și solidaritatea sunt cheia unui an reușit, atât in privința câștigurilor materiale, cât și a celor spirituale, deoarece dialogul și apropierea dintre oameni sunt valorile care trebuie să guverneze această perioadă

Anul câinelui de Pământ pentru Şobolan

Ești în zodia Șobolan dacă te-ai născut în anii: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Predicţii: Anul Câinelui de Pământ 2018 este pentru Șobolan un an de odihnă, cu efecte benefice pe termen lung. Un an în care vei simți nevoia să iei o pauză de la agitația care te-a caracterizat în ultimii ani și de a-ți reîncărca bateriile, departe de mișcarea zgomotoasă a lumii.

Apreciază tot ceea ce ai şi toate lucrurile bune care ţi se întâmplă!

Anul câinelui de Pământ pentru Bivol

Ești în zodia Bivol dacă te-ai născut în anii: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Predicţii: În 2018, răbdarea bivolului este pusă la îndoială. Cu toate acestea, anul este destul de bun în general. Pentru a amplifica influenţele celeste ale acestui an şi pentru a diminua impactul negativ, va fi în interesul tău să îţi faci un bilanţ al vieţii şi să începi să îţi faci planuri noi.

De fiecare dată când ai încredere în tine, norocul îţi va zâmbi.

Nativii implicați într-o relație vor avea câteva perioade tensionate. În interiorul casei, lipsa discernământului și înțelegerii în cuplu poate fi cauza disputelor tranzitorii.

Se anunță și schimbări în bine pe plan profesional.

Anul câinelui de Pământ pentru Tigru

Ești în zodia Tigru dacă te-ai născut în anii: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Predicţii: 2018 este un an bun pentru Tigru. Faptul că Tigrul este în același triunghi de afinitate cu Câinele, animalul anului 2018, îi permite să fie imun la problemele importante cu care s-ar putea confrunta în această perioadă.

Anul Câinelui de Pământ este deosebit de promiţător pentru tine şi poţi reuşi în tot ce ţi-ai propus. Cel mai bun sfat de care ar trebui să ţii cont este să ai încredere în tine.

Pe plan sentimental însă nu trebuie să se aștepte la miracole, însă există șanse că mulți dintre nativii implicați în relații serioase să se căsătorească.

La fel ca multe alte semne ale calendarului chinez în anul 2018, Tigrul este condus să muncească foarte mult și să-și dea timpul mult mai mult decât de obicei.

Anul câinelui de Pământ pentru Iepure

Ești în zodia Iepure dacă te-ai născut în anii: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Predicţii: În general, perspectivele sunt pozitive. Cu toate acestea, anul va fi marcat de unele configuraţii tensionate.

Pentru a-ţi păstra liniştea, ar fi în interesul tău să adopţi un stil de viaţă echilibrat chiar de la începutul anului. Se anunță un an prosper, însă va trebui să muncești mult pentru a-ți duce la îndeplinire planurile.

Anul câinelui de Pământ pentru Dragon

Anul cainelui de pamant pentru DragonVezi 5 imagini în Galerie

Ești în zodia Dragon dacă te-ai născut în anii: 1952, 1964, 1976, 1988, 200 și 2012.

Predicţii: Pentru Dragon, anul 2018 este o perioadă perfectă pentru a se reorienta spre sine și pentru a-și pune viața afectivă și financiară în ordine.

În tabelele de compatibilitate ale astrologiei chineze, semnul Dragonului este în opoziție cu semnul Câinelui.

Prin urmare, Anul Câinelui de Pâmânt nu oferă cu adevărat niciun fel de odihnă Dragonului. Cu toate acestea, Pământul cu polaritate Yang, element al anului 2018, este în armonie cu elementul stabil al Dragonului, care este de asemenea Pământul. Din cauza acestei corespondențe, el este capabil să confrunte cu mai multă încredere evenimentele negative cu s-ar putea confrunta.

Un an excelent din punct de vedere al sănătății. Pe plan sentimental, se anunță o perioadă benefică, atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei singuri.

Pe plan profesional, calităţile tale vor fi recunoscute de superiorii şi colegii tăi. Aşteaptă ca norocul să îţi zâmbească!

Anul câinelui de Pământ pentru Şarpe

Anul cainelui de pamant pentru SarpeVezi 5 imagini în Galerie

Ești în zodia Șarpe dacă te-ai născut în anii: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

Predicţii: Evoluţia ta personală va fi ieşi în evidenţă în acest an. Vei descoperi lucruri noi care te interesează şi vei înţelege mai bine direcţia destinului tău. Beneficiile nu vor întârzia să apară.

În Anul Câinelui de Pământ, șerpii vor avea mai mult curaj și vor face eforturi să aibă succes.

Anul câinelui de Pământ pentru Cal

Ești în zodia Cal dacă te-ai născut în anii:  1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Predicţii: Anul nou va fi unul plin de aventură, marcat de surprize importante. Un an în care Caii vor dori să-și realizeze vechile visuri abandonate. Însă, nu trebuie să confunde visul cu realitatea.

Oamenii născuți în timpul unui an al Calului tind să fie foarte mulțumiți de sine și uimiți de realizările lor.

Va fi în interesul tău să acţionezi rapid dacă schimbările vin şi îţi tulbură programul în mediul profesional. Având în vedere configuraţiile astrale favorabile ale anului, astfel de modificări vor fi în beneficiul tău, cu condiţia să îţi asumi riscuri şi să spui da provocărilor.

În timpul Anului Câinelui, Calul se concentrează mai mult pe nevoile casei și familiei sale. Pentru celibatari există șanse serioase să își găsească jumătatea. Este mai bine, pentru că este o perioadă în care planurile sale pentru deplasări lungi îndepărtate sunt puse în așteptare.

Anul câinelui de Pământ pentru Capra

Ești în zodia Capră dacă te-ai născut în anii: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Predicţii: Nici nu te mai bazezi foarte mult pe ajutorul celor din jur, ci pe forțele proprii. Astrele îţi promit un an plin de surprize plăcute, în special în carieră sau în viaţa ta socială.

Ai șanse considerabile să câștigi mai bine în 2018.

Pentru a face faţă provocărilor anului şi pentru a profita la maximum de ele, va trebuie să te afli într-o formă bună. Un stil de viaţă stabil şi echilibrat, o dietă corectă şi o verificare medicală regulată se vor dovedi a fi cea mai bună metodă de apărare împotriva oricăror probleme de sănătate.

Anul câinelui de Pământ pentru Cocoş

Ești în zodia Cocoș dacă te-ai născut în anii: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

Predicţii: Ai o mare dorință de schimbare, vrei ceva nou, fie că este vorba despre o mutare în altă țară ori de schimbarea job-ului.

Va fi în interesul tău să te gândeşti mai mult la alţi oameni. Fie că este vorba de carieră, dragoste sau viaţa de familie, nu lua nicio decizie fără a anticipa consecinţele lor asupra celor din jurul tău. Un câştig mare îţi va bate la usă dacă vei pune pe primul plan familia şi prietenii.

Anul câinelui de Pământ pentru Maimuţă

Anul cainelui de Pamant pentru maimutaVezi 5 imagini în Galerie

Ești în zodia Maimuță dacă te-ai născut în anii: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Predicţii: O să îți accepți greșelile din trecut și nu vei mai tolera persoane negative în jurul tău. În Anul Câinelui de Pământ, va trebui să depui eforturi măreţe pentru a obţine ceea ce îţi doreşti.

Schimbări importante pot avea loc acasă sau la locul de muncă, aşa că trebuie să fii pregătit. Dacă nu acţionezi cu panică, vei găsi soluţii şi vei trimfa în faţa dificultăţilor.

Ești preocupat de starea de sănătate, așa că o să ai mai multă grijă la alimentație.

Anul câinelui de Pământ pentru Câine

Anul cainelui de pamant pentru CaineVezi 5 imagini în Galerie

Ești în zodia Câine dacă te-ai născut în anii: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Predicţii: Conform horoscopului chinezesc 2018, Anul Câinelui din Pământ este o oportunitate pentru cei născuți în anul Câinelui pentru a-și consolida realizările și a-și reînnoi motivația. În 2018, fericirea se află la ușa Câinelui și el trebuie doar să ajungă să o înțeleagă.

Anul Nou Chinezesc 2018 marchează începutul reînnoirii ciclului astral al câinilor. În ultimii ani, mulți oameni născuți în timpul anului câinelui au fost nevoiți să facă față și să depășească multe obstacole. Astfel că este posibil să ai parte de schimbări majore în viață.

Nu ai de ce să te plângi în acest an nou chinezesc, pentru că vei avea parte de noroc în marea majoritate a sectoarelor vieţii tale.

Vei avea nevoie de răbdare şi tenacitate la locul de muncă.

Anul câinelui de Pământ pentru Porc

Ești în zodia Porc dacă te-ai născut în anii: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007.

Predicţii: Anul Câinelui de Pământ va fi pentru zodia ta unul în care vei fi mai îngrijorat decât de obicei, te vei preocupa mai mult de starea de sănătate, dar și de proiecte noi.

După un an destul de haotic, vei începe să te simţi mai bine cu tine însăţi.

Cu toate acestea, mai ai multe lecţii de învăţat. Cu cât eşti mai dispus să îţi modifici planurile în ultimul moment, cu atât vei avea parte de mai multă plăcere în toate aspectele vieţii.

Sursa: karmaweather.com