Totuşi, e de admirat că multe dintre ele nu se ascund şi au curajul să se arate complet naturale. Frumuseţea vine din interior, iar acesta nu e un clişeu! Chiar Julia Roberts a spus că în ziua de azi, sufletul e singurul care are nevoie de chirurgie!

 

Articolul continua dupa recomandari

Jennifer Lopez arătă minunat la fiecare apariție pe covorul roșu. Chiar dacă are 48 de ani, vedeta știe cum să aibă grijă de ea și de tenul ei. Ea face parte din rândul femeilor care au curajul să se arate complet naturale și fără machiaj. Chiar și așa, cântăreața arată de parcă ar avea jumătatea vârstei sale. 

Madonna a fost surprinsă de paparazzi de mai multe ori fără machiaj. Chiar dacă multe guri rele spun că artista a dezamăgit cu aparițiile sale excesiv de naturale, nu trebuie să nu ne amintim că are aproape 60 de ani.  

Angelina Jolie nu si-a ascuns niciodată chipul de paparazzi atunci când nu a fost aranjată. Mulți dintre fanii actriței spun că arat superb fărăr orice fel de retuşuri. Ba chiar că îi stă mult mai bine nemachiată! Așadar demonstrează, prin fiecare apariție a sa, că titlul de cea mai frumoasă femeie din lume este meritat sută la sută.

Julia Roberts a impresionat cu un mesaj adresat tuturor femeilor din lume.

"Trebuie sa fim fericite cu noi înşine, nu conteaza cum aratam pe din afară. Astăzi vreau să postez o poză cu mine, știu că am riduri, dar astăzi vreau să vedeți dincolo de asta", a spus Julia Roberts.

Vedeta își asumă și chiar își îndrăgeşte imperfecțiunile și vrea ca toate femeile să se iubească mai mult.