Instagramul devine din ce în ce mai atrăgător pentru români! Dar în special pentru românce. Asta pentru că - pe Instagram - vor găsi cei mai frumoşi bărbaţi din lume. Şi sute de fotografii cu ei. Fiecare are milioane de persoane care îi urmăresc. Astfel că au apărut adevărate clasamente cu bărbaţii superbi de pe această reţea de socializare.

Toni Mahfud este considerat cel mai sexy artist din lume. Are 24 de ani şi trăieşte în oraşul german Hamburg. Pasionat de pictură şi fotografie, artistul cohetează de câţiva ani şi cu lumea modellingu-lui. A colaborate cu branduri de renume precum Tommy Hillfiger, Adidas sau Nike şi are nu mai puţin de 3 milioane jumătate de urmăritori pe Instgram.

Articolul continua dupa recomandari

Mariano Di Vaio are 29 de ani şi este cel mai faimos blogger din Italia. A lucrat ca model în timpul studenţiei şi a studiat actoria. Blogul său este astăzi o sursă de inspiraţie pentru milioane de tineri pasionaţi de sport, călătorii şi modă. Un tătic mândru în viaţa privată şi un soţ iubitor, antreprenorul italian are peste 6 milioane de urmăritori pe Instagram.

În top figurează şi Nick Bateman. În vârstă de 32 de ani actorul american a cucerit milioane de domnişoare cu trupul lui de invidiat. Practică arte marţiale de la vârsta de 4 ani şi a colaborat cu branduri renumite precum Guess şi Calvin Klein. Are aproape 7 milioane de urmăritori pe Instagram, iar de curând a devenit. tătic!

La 33 de ani Jon Kortajarena este cel mai sexy fotomodel din Spania. A colaborat cu case de modă precum Cavali, Versace şi Giorgio Armani şi a fost declarat - de Forbes - unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. Pasionat de actorie, lectură şi călătorii tânărul din Bilbao are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram.

Cu un trup de invidiat, Brock O'Hurn este de profesie model şi actor. Tânărul de 26 este totodată şi antrenor personal la o sală de fitness din Los Angeles. Are peste 2 metri înălţime şi se implică în campanii pentru protejarea mediului. Brock O'Hurn se poate lăuda cu aproape 3 milioane de urmăritori pe Instagram.