Ce au în comun Madonna, Sophia Loren, Lady Gaga şi Mădălina Ghenea? Pe Peter Savic, un hairstilist care, în 40 de ani de carieră, s-a jucat cu părul multor vedete. Imaginea impecabilă a divelor, din videoclipuri sau pictoriale, i se datorează lui. Artistul a ajuns şi în România, cu două misiuni clare. Să pregătească o expoziţie inedită, dar şi să o viziteze pe Mădălina Ghenea, care se pregăteşte să devină mamă.

Lansată în urmă cu aproape trei decenii, Vogue este şi astăzi una dintre cele mai îndrăgite melodii ale Madonnei. La fel şi videoclipul, în care diva pop arăta impecabil. La imaginea ei de atunci a contribut şi Peter Savic, un hairstylist de origine sârbă. 

Articolul continua dupa recomandari

Apropierea de divă i-a adus... altă divă. Lady Gaga l-a curtat intens. 
-A auzit că lucrez cu Madonna, iar ea e înnebunită după Madonna. 

Gaga îi datorează imaginea memorabilă din clipul Paparazzi, dar şi din numeroase şedinţe foto. 
-Cred că e minunată şi că are o voce uimitoare.

Puţine sunt vedetele care nu şi-au lăsat părul pe mâinile lui. De 30 de ani, se ocupă de imaginea Sophiei Loren. Şi e apropiat şi de familia fostului model Cindy Crawford.
-Sunt ca un membru al familiei. Îi tund copiii de când erau mici. O iubesc. E ca o soră pentru mine. 

În România, Peter Savic a venit pentru o expoziţie inedită. Împreună cu pictorul preferat al lui Sharon Stone, Connor Tingley, a creat 27 de tablouri care vor fi prezentate publicului român peste câteva zile. În plus, vrea să o revadă pe Mădălina Ghenea, pe care a cunoscut-o la Hollywood. 
-Merg la ea acasă în seara asta. E ca şi cum revăd pe cineva din familie după o vreme. Ne-am împrietenit foarte repede, poate pentru că şi eu sunt european ca ea. Are un suflet frumos. E foarte drăguţă. O ador.